Návštěvník Telegraphu, který od pondělí 7. srpna zamíří do 3. patra se nejspíš bude ptát, co se tu poslední měsíc dělo? Změny v Telegraph Cafe totiž nejsou na první pohled patrné. Troufáme si tvrdit, že příjemnou změnu každý zaznamená ve chvíli, kdy před ním přistane talíř se snídaní, obědem i tapas!
V červenci jsme v kuchyni reorganizovali, hráli škatulata, škrtali a zase nafukovali, vybírali nové vybavení, skládali nové recepty, ochutnávali, odvažovali gramy, navařovali zásoby… celkově připravovali kuchyň na to, abychom vám mohli nabídnout jen to nejlepší.
Několik změn vyčtete už z „lístku“:
Kromě běžné snídaňové a obědové nabídky teď máme snídaňové i obědové balíčky. Proč?
- usnadní vám rozhodování o tom, co všechno si ke snídani objednat
- zasytí vašeho klienta i obchodního partnera; navnadíme ho chuťovkou, ukonejšíme sladkou tečkou
- „all in“ nabídka okouzlí vaši drahou polovičku; mimosu podáváme jako první
Obědem nekončíme.
Jako nový bod v harmonogramu našeho kavárenského režimu jsme zařadili tapas. Menší porce neotřelých jídel vám nabídneme každý den od pondělí do soboty od 16.00 až do zavíračky. Na pod-večerní jídlo přijďte s přáteli, v páru i sami, našérujte, nebo si to nechte všechno jen pro sebe. Každopádně ani večer už u nás nebudete mít hlad.
Zavíračku prodlužujeme do 22.00.
Ve čtvrtek, pátek a sobotu. Atmosférou, která je v kavárně v podvečer, se vám chceme pochlubit už dloooouho. Přijďte na tapas a na drink. Z kavárny můžete pokračovat ještě na program do kina a dopřát si tak gastro-kulturní zážitek.
A konec vychloubání… Nechceme vás krmit řečmi o tom, jak nadupanou kuchyň máme.
Se vší pokorou si přejeme, abyste přišli ochutnat a užít si naše nové menu. Kuchaři nad jeho přípravami trávili poslední měsíce, a kdyby ho neměli komu vařit, budou jako spisovatelé píšící do šuplíku. Přijďte v pondělí v 8.00.