Do rytmu Telegraph Pulse se od ledna přidaly večeře. Dlouho jsme přemýšleli, debatovali, chystali, abychom pro vás mohli nejen vařit skvělé jídlo, ale bylo v tom i něco víc.
Vy, kteří k nám chodíte pravidelně, víte, že Telegraph je o zážitku. Jsou to emoce spojené s budovou, rozmanitými pocity z výstav, filmů, párty, vernisáží a pro nás z restaurace Pulse je důležité, abyste měli požitek i zde. Od ranní kávy až po večerní drink.
Když se venku setmí, i Pulse ztlumí svá světla. Měkké světlo z lampiček na stolech je o soustředění se na společnost, se kterou zde jste, a zaměření se na jídlo a pití. Intimitu u stolu zajistí hlasitost hudby, kdy se slyšíte vy, ale neslyší vás okolní stoly. Můžete si tak užít romantickou večeři, stejně tak pracovní schůzku či setkání s přáteli. Vše, co vám přinášíme ke stolu, prošlo procesem pečlivého výběru a příprav. Rozepsání se o našich jedinečných sirupech do limonád a drinků, výběru vín, přípravách snídaňového či obědového menu necháme na jindy. Nyní pojďme na ty večeře pod taktovkou šéfkuchaře z Anglie – Gavina Lewise.
Jaké menu pro vás Gavin připravil? Třeba hřbet z divočáka nebo hovězí steak z vyzrálého nízkého roštěnce v neotřelých úpravách.
Na své si přijdou i vegetariáni, taktéž lidé, kteří jsou alergičtí na lepek či laktózu.
A co dál? Jelikož se náš večerní lístek proměňuje jako ten odpolední, odkážeme vás ZDE na aktuální menu.
Neopomeňme však zmínit ještě šéfkuchařův talířový dezert ve formě zmrzliny z topinamburu, která je osvěžující a zároveň překvapivá, doprovází ji kompotovaná hruška, sametový creme anglaise s bobkovým listem a rakytníkový prach.
Slovy dokážeme vyjádřit mnohé, ale raději se přijďte přesvědčit na vlastní chuťové pohárky sami.
S radostí vám uděláme rezervaci na čísle +420 773 482 293, online, ale určitě vás rádi usadíme, i když se rozhodnete spontánně. Budeme se těšit.