
Jsme Telegraph, jsme galerie umění, coworkingové centrum, kino a cafe-restaurant-bar.
V restauraci přepínáme mezi různými režimy: v týdnu se k nám ráno chodí na snídani, v poledne na fancy oběd, večer na večeři, tapas, dobré víno nebo jen tak na drink a o víkendu na brunch.
Týden patří studentům, pánům v oblecích a dámám v kostýmcích a víkendy jsou pro rodiny s dětmi a skupinky přátel.
Základními pilíři naší kuchyně je chuť vařit kvalitně, přemýšlet o sezónu dopředu a spotřebovat surovinu od kořínku až po okvětní lístek.
Hledáme pečlivého a spolehlivého kuchaře, který přijde do práce včas a pohlídá si kvalitu jídla, které putuje zákazníkovi na stůl. S otevřenou náručí vítáme uchazeče, kteří mají zkušenost i s pastry.
Náš tým vařením žije, dělá mu radost, když zákazníkům chutná a vracejí se k nám.
Máme moderní pracovní prostředí.Do týmu rádi přivítáme zkušeného kuchaře nebo kuchařku, kteří hledají změnu a nový vítr do plachet, ale i nováčky, kteří mají chuť se ve své profesi vyšvihnout. Pokud máš zkušenost i s pastry, vynese tě to na přední příčky v našem pořadníku.
Nástup na HPP od 1. 7. 2025.
Pokud sdílíš tyto hodnoty, pošli svůj životopis na e-mail: pulse@telegraph.cz