Gastrovečer po italsku

17 4 2025 / 17:00
pulse gastro

Pochutnejte si v  TELEGRAPH PULSE na našem vícechodovém menu, které je sestavené tentokrát z italských rybích specialit!

 A co se bude podávat?

Zahájíte večer s welcome drinkem a domácí focacciou s olivovým olejem.
Jako amuse bouche vás čekají tartaletky s tatarákem z krevet a gelem z citrusů. 
Předkrm: Salát caprese s olivami a smaženou treskou
Hlavní chod: Pražma královská s omáčkou aqua pazza, konfitované brambory a divoká brokolice
Dezert: Zmrzlina z piniových oříšků, jahody, bazalka a olivový olej

Tentokrát se gastrovečera ujal kuchař Anton Matviyuk. Během večera máme nachystán i výběr těch nejvhodnějších vín.

REZERVACE STOLU ZDE

Změna programu vyhrazena.

pulse
Price
1100 Kč