Valentýn ve dvou, o samotě nebo v partě?
Je vlastně jedno, jestli chcete Valentýna oslavit nebo neslavit. Až si přečtete naše menu, tak nejspíš zahoříte láskou pro náš kuchařský tým (a je jedno, jestli jste zadaní nebo single).
Připravili jsme pro vás sedmichodové menu.
Na úvod vaši pusu zabavíme šneky na bylinkovém másle, v předkrmu ucítíte vůně a chutě lesa, dále budeme podávat polévku gazpacho s delikátní rybou, jako hlavní chod vás bude čekat šťavnatý králík, zakončovat budeme jahodovou zmrzlinou a tečky na závěr budeme mít celkem tři. K menu je připravené vinné párování (zahrnuto v ceně).
MENU
pečivo, máslo, libečková sůl
amuse bouche: šnek, bylinkové máslo
předkrm: telecí tataki, shimeji, jehličí, lískové ořechy, borůvky
polévka: gazpacho, ryba, rajče
hlavní chod: králík, petržel, lískové ořechy, jus
dezert: zmrzlina - jahoda, jogurt, meringue
petit four (3 pralinky): paté de fruit (malina), ganache (pomeranč), fudge (máslový karamel)
Už se vám sbíhají sliny? Tak si rezervujte místo ještě dnes (vyplňte rezervační formulář nebo nám zavolejte na tel. 773 482 293).
Cena menu je 1559 Kč/os. včetně vinného párování.
Stůl je možné rezervovat v časovém rozmezí 18:00-20:30, do rezervačního formuláře prosím uveďte hodinu, na kterou chcete stůl rezervovat.
Změna programu vyhrazena.